I etap badań w ramach projektu
10
paź
ETAP I. Analiza aktualnej sytuacji zagrożeń upraw buraków cukrowych w różnych regionach kraju.
Podsumowanie działań prowadzonych w ramach realizacji Etapu I
27
mar
Chwościk buraka wywoływany przez grzyb Cercospora beticola Sacc. uważany jest za najbardziej...
II Etap, działanie 4
12
lis
Cel: Ocena skuteczności opracowanej przez lidera nowej technologii uprawy buraka cukrowego dla...
II Etap, działanie 5
12
lis
Cel: Ocena skuteczności opracowanej przez lidera nowej technologii uprawy buraka cukrowego dla...
II Etap, działanie 6
12
lis
Cel: Ocena skuteczności opracowanej przez lidera nowej technologii uprawy buraka cukrowego dla...
PODSUMOWANIE OPERACJI
12
lis
Celem projektu było opracowanie technologii uprawy buraka cukrowego dostosowanej do założeń “Zielonego...
II Etap, Działanie 1
01
gru
Cel: Badanie sposobów otrzymywania preparatu mikrobiologicznego będącego elementem nowej technologii produkcji buraka cukrowego
II Etap, Działanie 2/1
01
gru
Cel: Analiza jakości preparatu mikrobiologicznego wykorzystywanego w nowej technologii produkcji buraka cukrowego
II Etap, Działanie 2/2
01
gru
Cel: Analiza jakości preparatu mikrobiologicznego wykorzystywanego w nowej technologii produkcji buraka cukrowego
II Etap, działanie 3/1
27
mar
Cel: Określenie wpływu preparatu mikrobiologicznego na rozwój roślin i redukcję ich stresu...
II Etap, działanie 3/2
27
mar
Cel: Określenie wpływu preparatu mikrobiologicznego na rozwój roślin i redukcję ich stresu...