Aktualności
10
paź
I etap badań w ramach projektu
ETAP I. Analiza aktualnej sytuacji zagrożeń upraw buraków cukrowych w różnych regionach kraju.
01
gru
II Etap, Działanie 1
Cel: Badanie sposobów otrzymywania preparatu mikrobiologicznego będącego elementem nowej technologii produkcji buraka cukrowego
01
gru
II Etap, Działanie 2/1
Cel: Analiza jakości preparatu mikrobiologicznego wykorzystywanego w nowej technologii produkcji buraka cukrowego
01
gru
II Etap, Działanie 2/2
Cel: Analiza jakości preparatu mikrobiologicznego wykorzystywanego w nowej technologii produkcji buraka cukrowego
27
mar
II Etap, działanie 3/1
Cel: Określenie wpływu preparatu mikrobiologicznego na rozwój roślin i redukcję ich stresu...
27
mar
II Etap, działanie 3/2
Cel: Określenie wpływu preparatu mikrobiologicznego na rozwój roślin i redukcję ich stresu...
27
mar
Podsumowanie działań prowadzonych w ramach realizacji Etapu I
Chwościk buraka wywoływany przez grzyb Cercospora beticola Sacc. uważany jest za najbardziej...
12
lis
II Etap, działanie 4
Cel: Ocena skuteczności opracowanej przez lidera nowej technologii uprawy buraka cukrowego dla...
12
lis
II Etap, działanie 5
Cel: Ocena skuteczności opracowanej przez lidera nowej technologii uprawy buraka cukrowego dla...
12
lis
II Etap, działanie 6
Cel: Ocena skuteczności opracowanej przez lidera nowej technologii uprawy buraka cukrowego dla...